Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар з питання впровадження Громадського бюджету Миргорода
2018-03-02

1 березня у місті проведено семінар «Оцінка розвитку та вдосконалення Громадського бюджету». Учасниками заходу, організованого за проектом «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, залучення та активізація громадянського суспільства», який реалізується Міжнародною громадською організацією «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ» та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» за фінансової підтримки Європейського союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), стали автори проектів, члени Робочої групи з питань впровадження Громадського бюджету Миргорода та місцеві активісти.

Відкрив семінар міський голова Сергій Соломаха. Він подякував експертам, які допомагають миргородцям впроваджувати цю громадську ініціативу та побажав плідної роботи. Також міський голова повідомив, що сесійним рішенням затверджено Положення про Громадський бюджет міста у новій редакції, де спрощено організаційні кроки в реалізації Громадського бюджету. Ще міський голова вручив сертифікати авторам проектів, за які голосували у 2017 році.

Під час заходу учасники мали змогу оцінити етапи впровадження Громадського бюджету в Миргороді та налагодити містки взаємодії між собою. Експерти розповіли про методи збору інформації, як аналізувати дані та використовувати результати для партиципаторного бюджету. Під час практичних вправ та дискусійного спілкування учасники перевіряли засвоєні знання і рекомендації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]