Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар по муніципальним проектам у сфері енергоефективності
2016-09-23

У Києві відбувся семінар по муніципальним проектам у сфері енергоефективності. Участь у семінарі взяли міський голова Сергій Соломаха, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик, директор "Миргородтеплоенерго" Олександр Король. Організатор заходу північна екологічна фінансова корпорація НЕФКО.

Учасників семінару привітали голова Ради Директорів НЕФКО Анн-Брітт Ілінен та Управляючий директор Магнус Рістедт. На зібранні було презентовано Програму Північної Ініціативи (NІU) та окреслено особливості угод про фінансування з Е5Р та містами. Представники міністерств фінансів та регіонального розвитку доповіли щодо результатів, ініціатив та пріоритетів у напрямку підвищення енергоефективності в Україні. Семінар відбувався у форматі панельних дискусій, після коротких виступів слідувало подальше спільне обговорення окреслених проблем, а учасники семінару мали змогу задавати доповідачам запитання.

У ході роботи учасники обговорили пріоритети і можливості донорського співтовариства в рамках енергоефективності в Україні, виклики та можливості в секторах централізованого теплопостачання та енергоефективності бюджетних будівель. Представники міст, в яких проекти вже було успішно реалізовано, поділилися власним досвідом та напрацюваннями. За результатами зустрічі учасники семінару вирішили, що варто пришвидшити роботу центральних відомств для більш ефективної співпраці із корпорацією, а на місцях необхідно більш детально інформувати населення стосовно перебігу реалізації проектів. Такі зустрічі є корисними для налагодження контактів по співпраці міжнародних партнерів з містами. Так, Миргород уже реалізував два проекти з НЕФКО по вуличному освітленню та заміні вікон в двох школах. Наразі в роботі ще три проекти по модернізації водоканалу та теплоенерго, утепленню ДНЗ. Міський голова домовився з головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергієм Савчуком про проведення в Миргороді круглого столу щодо можливості будівництва в місті когенераційної електростанції на біомасі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]