Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар на тему: "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні"
2015-08-25

22 серпня у Миргород завітали учасники Проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні",  що реалізується Академією Фольке Бернадотта за фінансової підтримки Швецького агентства міжнародного розвитку Sida. Мова йшла про демократичне врядування та принципи його реалізації в громадах.

У рамках упровадження в Україні Проекту "Місцеве самоврядування та верховенства права в Україні" у Миргороді (як резервному місті-учаснику цього Проекту) відбувся семінар за участю представників та експертів Проекту. Місто Миргород презентувало свою практику реалізації принципів демократичного врядування. З вітальним словом до учасників семінару звернувся міський голова Сергій Соломаха та керівник апарату Полтавської ОДА Микола Білокінь. Сергій Соломаха коротко презентував місто-курорт, розповів про життя міста, проблеми та напрацювання територіальної громади.

А керуюча справами виконавчого комітету Наталія Гирка ознайомила учасників семінару з роботою органів самоорганізації населення. Вона розповіла про те, з чого все починалося і про те, як наразі працює ця дієва ланка в системі муніципального менеджменту. ЇЇ презентацію продовжила секретар ради мікрорайону "Почапці" Валентина Позичайло. Вона розповіла про співпрацю між вуличними комітетами, членами виконавчого комітету та закріпленими за радою мікрорайону депутатами у вирішенні питань.

Координатор Проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" Юля Седик та виконавчий директор АММУ Валентина Полтавець подякувала за організацію семінару та відзначили високу роботу міської влади на шляху демократичного врядування і активність рад мікрорайонів Миргорода в управлінні містом, а також висловили сподівання, що незабаром місто Миргород стане партнером міжнародного Проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні".

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]