Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Секрет гарного успіху - в щоденних тренуваннях
2015-09-16

На міському стадіоні «Старт» відбулися фінальні змагання цьогорічної спартакіади трудових колективів. На старт зібралися, без перебільшення, усі миргородські прихильники фізкультури та здорового способу життя.  На початку змагань спортсменів привітали міський голова Сергій Соломаха, начальник відділу міської ради у справах спорту, сім’ї та молоді Володимир Фісик, директор міської дитячої юнацької школи Анатолій Супруненко.

- Дорогі спортсмени, шановні ветерани спорту, - звернувся до присутніх міський голова Сергій Соломаха. – Я хочу привітати всіх вас із Днем фізичної культури і спорту. Бажаю вам спортивного здоров’я і довголіття, нових досягнень. Сподіваюсь що кожен колектив покаже гарні результати.

Кращі із кращих спортсмени за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, пропагування здорового способу життя та активну життєву позицію та з нагоди Дня фізичної культури і спорту були нагороджені Почесними грамотами Миргородської міської ради.

А уже через кілька хвилин, у фінальній частині спартакіади, розпочалися змагання з легкої атлетики, стрибків у довжину, гирьового спорту і перетягування канату. За перебігом змагань стежили поважні і безкомпромісні судді й арбітри.

- Секрет гарного успіху, певно, що в щоденних тренуваннях, – задовольнила цікавість журналістів учасниця команди переможців і тренер команди з баскетболу Миргородської ДЮШ Ірина Шавгарова. – Якщо регулярно, добросовісно і грамотно тренуватися, тоді й позитивний результат незабариться. Ми дуже задоволені, що в день фізкультурника знову стали першими.

Віра ЯВТУШЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]