Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щодо розвитку соціального підприємництва в Україні
2017-11-27

"Роль органів місцевого самоврядування в розвитку соціального підприємства, як ефективного інструменту вирішення складних соціальних проблем громади" - на такому засіданні "круглого столу" зібралися представники органів місцевого самоврядування Полтави та Миргорода, міжнародних інституцій проектів: ініціативи Координатора проектів ОБСЄ в Україні і проект "Проміс", який підтримується урядом Канади; представники двох соціальних підприємств: з міста Полтави соціального підприємства «Навчально-виробничий центр» та з міста Миргород соціального підприємства «Промінь надії», служби зайнятості населення та профільні управління Полтавської міської ради, які пов'язані з розвитком підприємництва.

"Усі ці люди - це фахівці в своїй сфері. На сьогоднішній день існує ініціатива Координатора програм ОБСЄ в Україні щодо створення такої платформи, що буде розробляти законодавчу ініціативу, що сприятиме розвитку соціального підприємництва в Україні, бо наразі відсутні будь-які законодавчі норми, які б регулювали діяльність соціального підприємництва", - розповів Роман Дрозд, заступник виконавчого директора БО "Світло надії". 

"Вислухавши сьогодні всі пропозиції органів місцевої влади, міжнародних експертів, самих соціальних підприємців, нами були напрацьовані такі пропозиції, які можуть бути використані при зміні діючого законодавства, що регулює діяльність бізнесу, що може включати пункти, щодо організації роботи соціальних підприємств або розробки нового Закону, який би регулював діяльність соціального підприємництва в Україні", - наголосив Віталій Бохняк, представник Координатора програм ОБСЄ в Україні.

Під час засідання відбулися презентації соціальних підприємств: «Навчально-виробничий центр» ( Роман Дрозд ) та СП «Промінь надії» (Володимир Кірян). Засідання "круглого столу" відбулося в рамках проекту "З запобігання торгівлі людьми в Україні, шляхом посилення економічних можливостей представників груп ризику", що реалізується за підтримки Координатора програм ОБСЄ в Україні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]