Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щоденник фестивалю "В гостях у Гоголя"
2017-07-12

Триває музичний фестиваль «В гостях у Гоголя». Приємно відмітити, що третій фестиваль вже має свою постійну аудиторію прихильників класичної музики і кожен концерт збирає у залі районного будинку культури понад дві сотні глядачів. Цього року нам пощастило послухати камерний оркестр "Крещендо" Палацу студентів НТУ ХПІ. Майбутні програмісти та інженери демонстрували високий рівень виконання, радували чудовим репертуаром і вражали свіжим поглядом на класику. Їхній "Концерт ре мінор" І.С.Баха у джазовій обробці викликав шквал оплесків!

 "Родзинкою" концерту лауреатів Міжнародного фестивалю "Сонячні кларнети" був виступ Хору кларнетистів на балконі концертної зали – надзвичайно яскравий номер! Спеціальні гості концерту - колишній вихованець професора, а нині концертмейстер при Президентському оркестрі України, Юрій Немировський. А також Микола Кузьменко (флейта), який нещодавно став володарем 1 премії на Міжнародному музичному фестивалі в Москві. 
  Надовго запам'ятають концерт "Музичні перлини" з Єлізаветою Авочаровою. Жанна Неменська, Олена Старікова, Олексій Коноров та Дмитро Запорожан Солістки Харківського Національного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка -  Жанна Неменська та Олена Старікова знайомили із світовими оперними шедеврами і повторили жартівливу вокальну п'єсу, яка запам'яталась з минулого року "Кошачий дует" Дж. Росіні.

Концерт лауреата міжнародних конкурсів та фестивалей Хору хлопчиків і юнаків Харківської середньої спеціалізованої музичної школи інтернату відбувся у палаці культури курорту «Миргород». Як завжди колектив зустрічали бурхливими оплесками і довго не відпускали після закінчення концерту. 

Надзвичайним був концерт «Арфові барви». Глядачі мали змогу помилуватися цими рідкісними інструментами, адже лише тільки струни арфи вартують тисячі євро! Божественне звучання арфових ансамблів хвилювало до глибин душі. Віртуозне володіння інструментом демонстрували учні, лауреати міжнародних конкурсів, та їх викладач – Лариса Клєвцова.

З нетерпінням чекаємо виступи Ксенії Вохмяніної (фортепіано, Сінгапур), Марії Геллер (вокал, Швейцарія) та конкурс джазових імпровізацій.

Приємно, що у фестивалі кожного року беруть участь миргородці. З липня відбувся концерт оркестру народних інструментів дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця (керівник Юлія Величко). Разом з оркестром грали талановиті учні не менш талановитого педагога Вершиніної Л.В. – Іванна Боднарчук та Аміна Ткаченко. Солірували педагоги Тетяна Кравченко та Світлана Коваленко. Глядачі та педагоги спеціалізованої музичної школи Харкова високо оцінили виконавську майстерність миргородців.

За традицією завершиться фестиваль великим європейським концертом "В гостях у Гоголя".

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]