Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щасливі діти - щасливі і ми
2017-07-18

«Кращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими ", - сказав Оскар Уайльд. Можливість бути щасливими і гармонійно розвиватися подарували дітям працівники та батьки Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Миргорода, встановивши  гойдалку «Вєртєлка» на дитячому ігровому  майданчику у дворі Центру.

 Реалізувати задумане допомогла участь у програмі "Місто активних громадян" (МАГ). Проект Центру реабілітації увійшов до десятки найкращих проектів, поданих на участь у конкурсному відборі.

Ігровий майданчик Центру поповнився незвичайною гойдалкою. В подальшому на ній будуть розважатися діти не тільки м. Миргорода, а й Миргородського, Шишацького та Великобагачанського районів, які проходять реабілітацію курсами.

З цієї нагоди 6 липня на подвір’ї Центру було організовано справжнє свято. Директор закладу Валентина Сіваченко подякувала міській владі, працівникам Центру, батькам дітей, які відвідують Центр,  за надану фінансову підтримку. А працівникам МК ЖЕУ -  за допомогу у встановленні гойдалки.

На святі вихованців Центру частували солодощами від спонсору заходу – майстерні кондитерських виробів «Глазур».

Радіємо тому, що спільними зусиллями зробили таку потрібну справу. В подальшому маємо намір ще не раз брати участь у таких проектах, бо вони дають можливість робити наше місто гарним, культурним та сучасним.

 

Колектив  Центру соціальної реабілітації

дітей-інвалідів м. Миргорода

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]