Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щаслива родина – щаслива дитина
2017-12-22

Батьківство – це відчуття радості від першої посмішки дитини, підтримка її, коли вона робить перші кроки, повторне відкриття дитячих ігор та спонтанне рішення все кинути і піти в ліс на пікнік. Але батьківство – це ще й уміння справлятися з нападами злості дворічного малюка в супермаркеті, постійні думки про те, коли в тебе нарешті з’явиться хоча б хвилина для себе, це боротьба із втомою, коли дитина не дає тобі спати ночами.

Діти у будь-якому віці вимагають від батьків великого терпіння та енергії. Іноді нам здається, що вони вимагають більше, ніж ми можемо їм дати. У нас є і свої потреби. У всіх батьків бувають непрості моменти. Ідеальні батьки, які чудово виховують своїх дітей, у яких бездоганно чисто вдома і в яких ідеальні стосунки в родині, бувають тільки в рекламі, а реальність трохи інша. Та ми можемо цю реальність змінити. Головне – прагнути подарувати щастя своїм дітям, а значить і собі.

Саме про те, як виховати щасливу дитину в щасливій родині, і говорили на засіданні міського батьківського всеобучу в ЗОШ №1 імені Панаса Мирного. На початку розмови було запропоновано переглянути відеоролик  з сайту "Український фонд "Благополуччя дітей" та відеоролик з YouTube, які дають можливість замислитися про роль батьків у житті дітей.

Увага до дитини – запорука її успіхів та відчуття захищеності не тільки вдома, а й у школі. Якщо дитина не почуває себе щасливою дома, це віддзеркалюється на її поведінці в школі.У цьому допомогла розібратися методист методичного кабінету відділу освіти Любов Михайлівна Гречка.

У дітей своє уявлення про щасливу родину. І ми на це повинні зважати. Дитяча студія відеомистецтв «Темп» ЦЕВу (керівник гуртка Іщенко І.В.) допомогла нам з’ясувати, що таке щаслива родина, на думку наших учнів.

Цікавою та корисною була розповідь про свою сім'ю Ксенії Козуліної, президента гімназії імені Т.Г. Шевченка.

Бути батьками – це теж наука. Тому будь-які поради батькам будуть доречними і важливими, якщо вони хочуть виховати успішних, щасливих дітей. Досвідом співпраці з родинами вихованців у дитячому садочку №12 «Світлячок» поділилася психолог цього закладу Бешта Віка Віталіївна.

Корисними і важливими були поради психолога гімназії імені Т.Г. Шевченка Світлани Григорівни Баніт.

Також батькам було презентовано підбірку корисних книг, фільмів, сайтів.

Пам’ятаймо, що батьківство – це одне з найважчих і найважливіших наших завдань. Давайте починати діяти вже сьогодні і присвятимо трохи часу тому, щоб подумати, що нам найбільше подобається у батьківстві і як ми можете вирішити проблеми, які нас пригнічують? Це може бути найважливіший крок до того, щоб почати повною мірою насолоджуватися спілкуванням зі своєю дитиною та допомогти їй вирости щасливою людиною.

І.В. Шевченко,

методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]