Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Санепідситуація по Миргороду з 14.03.2020 р. по 20.03.2020 р.
2020-03-22

Миргородський міжрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я  України» інформує про те, що за 12-й тиждень 2020 року зареєстровано два випадки  гострої кишкової інфекції у дорослих осіб: 1993 р.н., інвалід 1 групи та 1979 р.н., не працює.

Зареєстровано три випадки туберкульозу органів дихання:

  • ВДТБ легень МБТ +, хворий 1972 р.н., знаходиться на стаціонарному лікуванні в Опішнянському туб.диспансері;
  • ВДТБ верхньої частини правої легені МБТ +, хворий 1955р.н., знаходиться на амбулаторному лікуванні в туб.кабінеті КНП «Миргородська ЦРЛ»;
  • ВДТБ верхньої долі правої легені МБТ +, знаходиться на амбулаторному лікуванні в туб.кабінеті КНП «Миргородська ЦРЛ».

Згідно  з моніторингом захворюваності на грип та ГРВ, проведеного Миргородським МВПЛД, за тиждень на гострі респіраторні інфекції  та грип захворіло 269 осіб, інтенсивний показник захворюваності склав 627,5 на 100 тис. населення, в порівнянні з попереднім тижнем рівень захворюваності зріс  в 1,3 рази ( або на 37%).  Інтенсивність епідемічного процесу знаходиться на середньому рівні  і на 20% перевищує епідемічний поріг.

Захворіло дітей віком до 17 років 85 осіб, що складає (31,5 %) від усіх захворілих,   з них 56 дітей  шкільного віку ( 65,8 %). 

Госпіталізовано  до відділень КНП «Миргородська ЦРЛ» - 12 осіб, що складає 4,4 % від кількості захворілих, з них  7 дітей та 5 дорослих .

За даними центру первинної медико-санітарної допомоги,  за минулий тиждень вакцинація проти грипу не проводилася, з початку епідсезону  вакциновано лише 102 особи, що становить лише 0,25 %, тобто погано проводиться робота з вакцинації проти грипу в місті і показник один з найнижчих в області. Вакцина придбана  за власні кошти громадян в аптечній мережі. Щеплено груп ризику всього: особи з хронічним захворюваннями – 20, особи віком понад 65 - 7, особи, що перебувають у закладах тривалого догляду - 19, діти віком 6 міс. – 5 років – 22, персонал медичних закладів – 3, вагітні – 0.

Дослідженнями ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України» визначена наявність РНК вірусів грипу типу А(H1)pdm09 в 9 випадках (визначався постійно в поточному епідсезоні) та вірус грипу В в 3-х випадках (визначений вперше в поточному епідсезоні).

До травматологічного пункту КНП «МЦРЛ» за медичною допомогою звернулася  постраждала дитина 2011 р.н., учень 3-го класу ЗОШ І-ІІІ ст. №1,  з приводу укушеної рани правої сідниці та лівого ліктьового суглобу. Покус не спровокований, собака відома. За твариною встановлений ветеринарний нагляд на протязі 15 днів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]