Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рух заради здоров’я
2019-04-26

Міцне здоров’я – невід’ємна складова щасливого життя для кожної людини. Національна стратегія з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» передбачає комплекс заходів, направлених на активізацію свідомої потреби громадян України до формування сталої звички регулярних занять фізичною культурою і спортом та ведення здорового способу життя.

Складовою стратегії є проведення Всеукраїнського Фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» серед учнів та вихованців навчальних закладів. Доведено, що регулярні заняття ранковою гімнастикою надають загальнооздоровчу дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму та покращують загальне самопочуття. До реалізації даних фізкультурно-оздоровчих заходів активно залучаються і миргородські освітні заклади, мотивуючи своїх вихованців до регулярних занять ранковою зарядкою, як одного з основних чинників зміцнення здоров’я.

Протягом цього місяця були проведені такі заходи в НВК (днз-знз) «Гелікон» та загальноосвітній школі №1 імені П.Мирного. У комплекси вправ ранкової гімнастики були включені елементи з різних видів спорту, вправи з предметами, танцювальні вправи з елементами аеробіки і фітнесу. Діти із задоволення виконували вправи під музичний супровід на свіжому повітрі. Своїм прикладом представники педагогічних колективів шкіл та безпосередньо директори Полтавська Д.А. та Фененко В.В. демонстрували молодому поколінню свою прихильність до фізичної культури та здорового способу життя.

 

ММЦФЗН «Спорт для всіх»

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]