Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рух, музика, слова – разом створюють дива
2016-02-25

Під такою назвою  на базі ДНЗ №11 «Теремок»,  в рамках методичного об’єднання,  пройшов семінар – практикум музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста. Учасники семінару детально розглянули питання «Розвиток комунікативних навичок дітей дошкільного віку засобами комунікативних танців – ігор».

У своєму виступі музичний керівник дошкільного закладу Калайтан Г.О. зазначила, що танець - це внутрішній світ, відображений у русі, і поряд з іншими видами мистецтва це найприродніший спосіб виявлення своїх почуттів і емоцій. Простий, легкий, ігровий  танець  сприяє розвитку не лише рухових навичок дітей, їхньої координації,  просторового орієнтування,  музично - ритмічних здібностей, але й вихованню дружелюбності, відкритості, доброзичливих стосунків. Використання комунікативних танців надають яскравості,  динамічності, виразності музичному заняттю.

Під час практичної частини присутні переглянули домінантне музичне заняття в середній групі з використанням комунікативних танців – ігор «Вас запрошує Вчитель Танцю». Малята  продемонстрували уміння виконувати  танцювальні рухи, показали знання про різні танцювальні напрями, любов до мистецтва танцю.

Цікавим, змістовним та повчальним став  майстер - клас по застосуванню елементів хореографії,  комунікативних танців  у роботі з дошкільниками, проведений музичним керівником Калайтан Г.О. Галина Олексіївна поділилася своїми напрацюваннями в галузі хореографії, показала ефективні методи та прийоми навчання  дітей танцю. Музичні керівники ДНЗ міста з задоволенням відпрацьовували хореографічні  елементи, дитячі таночки у постановці свого колеги.

У методичних рекомендаціях, прийнятих  на засіданні семінару,  музичним керівникам запропоновано створювати умови для   художньо - естетичного розвитку  дитини,  сприяти формуванню творчих здібностей дошкільнят за допомогою музично - ритмічних і танцювальних рухів, прищеплювати юним вихованцям  любов до музично- танцювального мистецтва.   

Силко В.П.,

методист ММК           

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]