Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика "Протидія домашньому насильству": Дім (не)безпеки
2021-01-12

Дім (не)безпеки: безкоштовний освітній проект з протидії домашньому насильству від EdEra та ОБСЄ.  Міністерство соціальної політики та студія онлайн освіти EdEra пропонують усім охочим пройти онлайн-курс “Дім (не)безпеки”, щоб розібратися у причинах і наслідках, що зумовлюють насильство. У 2019 році Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн-освіти EdEra був розроблений новий онлайн-курс із протидіїдомашньомунасильству. 

Онлайн-курс доступний за посиланням https://www.nonviolence.ed-era.com та розрахований на широку аудиторію і має на меті сприяти поширенню обізнаності громадськості про систему заходів спрямованих на запобігання та протидію домашньому насильству.

Курс є корисним для тих, хто вже працює в цій сфері, а також для тих, хто постраждав від домашнього насильства, або людей, які стали свідками такого випадку. Цей курс надає детальний опис зусиль, яких можна докласти для реагування на ситуацію домашнього насильства за допомогою наявних державних інструментів та ресурсів неурядових організацій. У 2020 році в рамках проекту «Посилення спроможності Міністерства соціальної політики України у протидії домашньому насильству» також були розроблені відповідні тематичні посібники, які були розповсюджені серед учасників тренінгів 2020-го року та розміщені на сайті Координатора проектів ОБСЄ, за наступними посиланнями:

Методичний посібник для фахівців, які впроваджують Типову програму для кривдників https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/471033

Збірник практичних матеріалів для роботи з кривдниками https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/471051

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]