Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика: "На часі"- співпраця громад
2023-03-02

У міській раді обговорили співпрацю громад Миргородського району. Представники міської ради, директори міських комунальних підприємств та очільники селищних громад проаналізували наявні договори про співробітництво, актуальні питання та механізми спільної діяльності в сучасних умовах. Така співпраця сприятиме розвитку громад та підвищуватиме якість надання послуг громадянам. Міжнародний проєкт USAID "Говерла", з яким місто співпрацює другий рік, готовий надати консультаційну допомогу для актуалізації та налагодження такої співпраці.

За словами Миргородського міського голови Сергія Соломахи, у Миргородській громаді укладення договорів про співробітництво між громадами розпочалося торік.  Співробітництво стосується медичних, комунальних, освітніх та соціальних послуг. Нині активізували роботу в економічній площині, підтримуємо сільськогосподарських виробників. Крім того, є  досить багато проектів, які можливо реалізовувати спільно декільком громадам. А враховуючи реалії, проекти потрібно оновити та розширити форми спільної діяльності. Для співпраці Миргород пропонує також послуги Миргородського центру надання адміністративних послуг. Корисною сусіднім громадам може стати співпраця із Центром професійного розвитку педагогічних працівників, який вже існує в нашому місті, з  відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту,  з школою мистецтв, з міською телестудією “Миргород”.

Спільна діяльність сприятиме розвитку громад та підвищуватиме якість надання послуг громадянам. Міжнародний проект USAID "Говерла", з яким місто співпрацює другий рік, готовий надати консультаційну допомогу для актуалізації та налагодження такої співпраці.

Фахівчиня з надання муніципальних послуг проекту USAID “Говерла” Віталіна Старчик, яка доєдналася до діалогу  у режимі онлайн, розповіла про основні юридичні питання щодо укладення договорів про співробітництво, переваги такої спільної роботи та її актуальність. За словами пані Віталіни, об’єднання зусиль громад дозволить ефективніше працювати економіці, удосконалить якість послуг, залучить нові інвестиції та підвищить довіру кредиторів. 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]