Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розвиток молодіжних центрів в Україні
2018-10-25

Особливим пріоритетом молодіжної політики в Україні є розвиток мережі молодіжних центрів та просторів європейського зразка, які по своїй суті є осередками практичної роботи з молоддю. Це унікальні установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Їх напрями роботи мають формуватися відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного населеного пункту.

Минулими вихідними на Волині пройшов Всеукраїнський семінар-тренінг «Розвиток молодіжних центрів в Україні», учасниками якого стали представники Миргородської молодіжної громадської організації «За нами майбутнє»: Дрімайло Владислав та Козлова Вікторія. Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту і Управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації.

Мета проекту - популяризація ідеї створення молодіжних центрів в ОТГ, соціальної роботи, відповідальності за розвиток та становище громад серед молоді. Близько сотні представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, закладів освіти та молодіжних громадських організацій працювали над питаннями створення та функціонування молодіжних центрів. Під час семінару учасники спільно розробляли стратегії створення молодіжних центрів в своїх громадах. Створили базу потенційних партнерів, котрі допоможуть ресурсами. Розробили покрокову інструкції, чим наповнити молодіжний простір. Професійні та досвідчені спікери з різних куточків України (Київ, Дніпро, Луцьк, Червоноград Львівської області та ін.) поділилися власним досвідом відкриття та функціонування молодіжних центрів різних форм власності.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]