Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Розумні міста – інновації в сфері місцевого врядування"
2016-12-20

15-16 грудня 2016 року за підтримки Проекту ЕС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», базі Смарт сіті Хаб м. Київ відбувся кластерний тренінг «Розумні міста – інновації в сфері місцевого врядування. Глобальні та національні тенденції та кращі практики в царині місцевого врядування / розумних міст, що можуть бути застосовані в українських реаліях».

Для 25 міст партнерів СВА ( а серед них і Миргород, місто-курорт представляла спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина  Горбань)  виступали експерти, які вже мають досвід реалізації великих інноваційних проектів при Київський міській державній адміністрації - Тетяна Коба (Проект "Е-закупівлі”), В’ячеслав Новохацький («Інформаційно-аналітична система управління майном міста Києва, е-послуги»), Андрій Гусаревич («Інформаційно-аналітична система обліку фінансово-господарської діяльності міста Києва»). Александр Маркус, Делегат німецької економіки в Україні говорив з учасниками про досвід залучення інвестицій до міста завдяки інноваційним рішенням. Олена Стародубцева керівник навчального центру ProZorro представила електронну систему як  інструмент інноваційного управління. Від Володимира Фльонца, голови ГО «Електронна демократія» учасники дізнались про реалізацію кращих практик електронної демократії на місцевому рівні. Ярослава Бойко, співкоординатор Kyiv Smart City говорив з учасниками про реалізацію концепції «Smart City», та про якісні зміни в житті міста завдяки реалізації інноваційних практик. 

Під час заходу були підведені підсумки щодо розгляду та затвердження 27 Мікропроектів по розумних містах в рамках проекту СВА.Наразі розпочалася їх імплементація.

Міста партнери МРГ запроваджують наступні розумні ідеї:

-          Безпечне місто

-          Відкритий бюджет

-          Кабінет мешканця

-          Місто туристичне

-          Інформаційний кіоск

-          Телемедицина

-          Онлайн-послуги та ін.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]