Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розширена нарада з головами будинкових комітетів
2022-02-09

У залі засідань міської ради відбулася розширена нарада з головами будинкових комітетів та балансоутримувачами закладів. На порядку денному йшлося про  цивільний захист  населення та безпеку життєдіяльності у разі виникнення надзвичайних ситуацій.  Відкриваючи нараду, перший заступник міського голови Олександр Острянин закликав не панікувати, але через ускладнення соціально-політичної ситуації на сході  України, потрібно бути готовими до будь-якого перебігу подій та забезпечити належне функціонування всієї системи цивільного захисту нашої територіальної громади.

За словами начальника сектору цивільного захисту населення  Олександра  Яременка, нині в Миргородській громаді продовжується робота щодо підготовки наявного фонду захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням. Таких на території громади близько 50. Проте більшість з них потрібно привести до ладу. Особливо це стосується підвалів багатоквартирних будинків та низки комунальних підприємств. За підсумками наради було дано доручення балансоутримувачам закладів та рекомендовано  головам будинкових комітетів  у найкоротший термін організувати розчищення підвалів, а також забезпечити їх найнеобхіднішим: освітленням, альтернативними засобами освітлення, технічною та питною водою, аптечкою, мінімальним запасом продуктів  та іншим.

Також на нараді було проінформовано присутніх про те, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації та роздано інформаційні брошури.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]