Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розпочалася підготовка до призову на строкову військову службу восени 2015 року
2015-08-26

Із 01 вересня 2015 року набирає чинність Указ Президента України № 88/2015 від 17.02.2015 року "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році".

На даний час на призовній дільниці Миргородського військкомату розпочинаються підготовчі заходи щодо проведення призову на строкову військову службу восени 2015 року. Указом Президента визначено, що у жовтні-листопаді цього року будуть призиватися на строкову військову службу придатні за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-ти річного віку і не мають права на звільнення або відстрочки від призову на строкову військову службу. Термін військової служби збільшено до 18 місяців (було 12 місяців).

Відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.2014 року "Про невідкладні заходи щодо України та зміцнення обороноздатності" уведеного в дію Указом Президента України від 24.09.2014 року № 744, призовники, які призиватимуться на строкову військову службу, залучатися до виконання бойових завдань в антитерористичних операціях у Донецькій та Луганський областях не будуть.

Молоде поповнення направлятиметься для служби в Збройні Сили України, інші військові формування, до Державної спеціальної служби транспорту.

Міській та районній призовній комісії рекомендовано організувати проведення заходів щодо розшуку призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу відповідно до вимог чинного Законодавства. Тому всі юнаки віком від 18 до 27 років зобов'язані з 11 серпня 2015 року прибути на призовну дільницю для проходження співбесіди, отримання бланків для здачі аналізів, проходження медичного огляду. А потім у відповідності до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо кожного призовника буде винесено одне із рішень відповідно до статті 17, 18.

Військовий комісар

Миргородського об'єднаного міського військового комісаріату

підполковник П.Д.Довгаль

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]