Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розглянуто проект Плану реалізації Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2015-2017 роки
2015-04-23

У Полтаві відбулося спільне засідання керівного комітету та робочої групи з розробки проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», на якому розглянуто проект Плану реалізації Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2015-2017 роки

Виступаючи перед учасниками засідання Петро Ворона наголосив на важливості стратегічного регіонального розвитку, назвавши великим позитивом його планування на основі проектних підходів. Голова обласної ради зазначив, що Полтавщина має відповідний досвід роботи у контексті щорічного проведення обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області, реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», Українсько-швейцарського проекту DESPRO та проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Окрім цього, має місце активність громад, їхнє бажання спільно з органами місцевого самоврядування вирішувати питання розвитку територій.

Перед учасниками зібрання виступили заступник керівника групи експертів проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» Юрій Третяк та експерт проекту Анатолій Ткачук.

Особливо в ході обговорення експерти відмітили активність участі міста Миргорода у формуванні Плану реалізації даної Стратегії. Серед загальної кількості проектних ідей, поданих до розгляду експертної комісії, 30% займають проекти, направлені на розвиток територіальної громади міста. У даних проектних пропозиціях висвітлені найбільш актуальні для життєдіяльності та перспективного розвитку міста питання, такі як: реконструкція мосту через річку Хорол, реконструкція стадіону "Старт", "Капітальний ремонт акушерсько-гінекологічного відділення Миргородської ЦРЛ з використанням енергозберігаючих технологій", "Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі", створення мережі велосипедних доріжок, аквапарку, будівництво об’їзних доріг, логістичного складу, дитячого санаторію та інші.

На реалізацію даних проектів Україна планує залучити ресурси технічної допомоги від ЄС. На сьогодні до проекту Плану реалізації стратегії включено 69 ідей проектів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]