Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розбудова демократії з нуля: Всесвітня декларація мерів за демократію
2023-03-29

Миргородський міський голова Сергій Соломаха взяв участь у Другому саміті Демократії, заснованому на базі Глобальної Декларації мерів, що проходив 28 березня 2023 року в онлайн форматі. Саміт відбувався під патронатом Президента США Джо Байдена та прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте. Від України виступив мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко. Голова Асоціації міст України подякував всім міським головам, які підписали Глобальну декларацію мерів за демократію. 

Глобальну декларацію мерів за демократію підписали близько двохсот мерів міст з усього світу для спільного захисту демократичних цінностей, на знак солідарності з іншими містами, в тому числі і в Україні, які захищаючи права людей, громад, міст і націй визначають своє демократичне майбутнє.

«В Україні декларацію вже підписали 40 мерів наших міст. Тобто кожен п’ятий підписант цього глобального документу – мер українського міста. Це символічний доказ того, що цінності Декларації є дуже важливими для місцевого самоврядування України. За минулий рік повномасштабної війни агресором були викрадені понад 50 посадовців українських муніципалітетів. Досі в російському полоні 5 мерів українських місті. Їх єдина провина – це те, що вони не втекли і не стали зрадниками, а намагалися допомагати своїм громадам в умовах війни, забезпечити права мешканців громад. Ми все робимо для їх звільнення», – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що органи місцевого самоврядування України робили і роблять все, щоб мешканці українських міст та селищ були захищені та отримували якісні послуги.

Зазначимо, у співпраці із Світовим Парламентом Мерів, GMF Cities та учасниками Пакту про вільні міста, підписанти Глобальної декларації мерів за демократію взяли на себе зобов’язання боротися проти посягання на цілісність інших держав, відстоювати вільні і чесні вибори та демократичні рухи у всьому світі, протидіяти фальсифікації виборів, недоброчесним виборчим практикам, порушенню свободи слова та втручанню в громадянський простір.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]