Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Родинне свято
2016-05-16

У Миргороді відзначили кращі родини. На святкому заході з нагоди Дня матері та  Дня сім'ї вшанували батьків та вручили їм подарунки. На сімейному святі, що відбулося у приміщенні краєзнавчого музею, згадали історії успіху миргородських сімей. Їх у місті багато, але відзнаки та подарунки вручили найкращим. Організатори свята - виконавчий комітет Миргородської міської ради, соціальні служби, відділ культури і туризму міської ради – подбали про затишну атмосферу та подарунки для миргородських родин.

З Днем матері та Міжнародним Днем сім’ї учасників заходу привітала керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Вона подякувала батькам за всебічне виховання дітей та побажала усім міцного здоров'я і мирного неба. Антоніна Борисівна передала родині Тарасенко  орден, яким посмертно нарогодили учасника АТО Олександра Тарасенка. Підтримати цю сім'ю приїхали побратими  Олександра на чолі з заступником голови Всеукраїнської спілки учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій  Романом Дмитриком.

На заході нагородили мам, діти яких прославили Миргород, здобувши чимало перемог на різноманітних конкурсах. Свято супроводжували концертні номери юних артистів – вихованців позашкільних закладів міста.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]