Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Родина — найбільший скарб і найвища людська цінність
2020-07-08

Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово.

На жаль, радощі сімейного життя, батьківську любов та ласку може відчути не кожна дитина. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які живуть в дитячих будинках так само як і кожен з нас потребують уваги та любові.

Ті, хто виріс у рідній сім’ї, не зможуть уявити, що відчуває маленька дитина, яка залишилася без батьків. Вони позбавлені любові та піклування та один на один постають перед життєвими труднощами.

Цих дітей не стало менше і проблема сирітства нікуди не зникла, навпаки, трагічні події у країні змушують невтішну статистику рости. В Україні налічується понад 150 тисяч дітей-сиріт. Це — 150 тисяч маленьких сердечок, яким так хочеться батьківської любові і теплого затишного дому. Однак останніми роками змінилися пріоритети державної політики. Перевага надається вихованню дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування у родині (усиновлення, опіка, передача на виховання у дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї).

Діти - це наше майбутнє, і не важливо чи то твоя рідна дитина, чи просто маленька особистість, яка хоче відчути твою підтримку та часточку любові. Ми повинні пам’ятати, що для щастя цих дітей потрібно так мало: добре слово, привітна посмішка і надія на краще майбутнє.

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначається День родини. Це відносно молоде свято, яке почали відзначати з 2012 року. А присвячене воно, у першу чергу, любові, взаєморозумінню, гармонії і вірності.

З нагоди свята служба у справах дітей Миргородської міської ради висловлює вдячність всім усиновлювачам, прийомним батькам, опікунам, що здійснили подвиг милосердя і любові та на даний час огортають любов'ю і батьківською турботою дітей, з якими жорстоко обійшлася доля, подарували їм сімейні цінності, затишок, почуття захищеності. 

Тож подбаємо, щоб кожна дитина отримала любов та увагу, затишок та головне, родину!

Якщо Ви маєте добре серце та бажання створити для дитини сімейний затишок звертайтесь за детальними консультаціями до служби у справах дітей Миргородської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14а, кім. 204 або за телефоном (05355) 5-48-86.

 

Служба у справах дітей

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]