Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота профільних депутатських комісій
2016-12-21

Із 19 по 21 грудня працюють профільні депутатські комісії міської ради. Депутати оперативно і в стислі терміни обговорюють низку програм та їх кошториси, які складають основу фінансового документу 2017 року. Його і мають затвердити на другому засіданні дев’ятнадцятої сесії, що відбудеться 22 грудня. Тож на профільних комісіях депутати докладно розглядають, обговорюють  та доповнюють інформацію з питань, підготовлених  керівниками управлінь та відділів на пленарне засідання.

Зокрема, на бюджетній комісії було обговорено показники бюджету на 2017 рік та підсумки економічного і соціального розвитку на 2016 та проект Програми на 2017, переглянули роботу самих профільних комісій та діяльності органів самоорганізації населення. На засіданні комунальної комісії депутати обговорили інформацію про роботу комунальних підприємств та вносили пропозиції щодо поліпшення надання якості послуг мешканцям. На засіданні комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту погодили затвердження лімітів споживання енергоносіїв у фізичних обсягах бюджетним установам міста на 2017 рік та низку рішень у сфері культури та спорту. А на соціальній та земельній комісії, які відбудуться 21 грудня, депутати обговорять  інформацію щодо соціальної підтримки  пільгових категорій населення, ряду комплексних програм та з питань землеустрою.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]