Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота постійної комісії з питань бюджету
2021-01-27

27 січня працювала постійна комісія Миргородської міської ради з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та розвитку сільських територій. У ході роботи було обговорено та ухвалено підготовлені відділами проєкти рішень з наступних питань:

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 51 “Про бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2021рік”.
  2. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24.12.2020р. № 68 "Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності та Переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню".
  3. Про затвердження передавальних актів Біликівської, Вовнянської, Гаркушинської, Дібрівської, Зубівської, Кибинської, Петрівцівської, Слобідської, Хомутецької, Шахворостівської, Ярмаківської сільських рад.
  4. Про затвердження у новій редакції порядків виплат матеріальних допомог та компенсацій, передбачених Програмою соціального захисту населення Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про затвердження  порядків надання соціальної підтримки учасникам АТО, особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС) у новій редакції.
  6. Про прийняття із спільної власності територіальних громад Миргородського району у комунальну власність Миргородської міської територіальної громади нерухомого майна.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]