Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота кол-центру в нашій громаді
2022-06-28

Сьогодні новий день і ми маємо для Вас приємну новину! Кожного дня Асоціацією та її партнерами активно здійснюються заходи, що спрямовані на спрощення навантаження, спричиненого війною на міста, які приймають у себе внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Тому сьогодні ми хочемо розповісти вам про початок роботи кол-центру у Миргородській міській територіальній громаді. Цей крок є важливим для того, щоб отримувати інформацію від ВПО стосовно їх потреб та якомога якісно та адресно надавати їм допомогу, якої вони потребують.

Андрій Кметь, фінансовий директор Асоціації:

«У найперші дні війни ми з командою створили кол-центр в Полтавській міській раді. Перш за все, такий крок допоміг  Полтаві в чіткій координації щодо тимчасового розміщення ВПО,  що  прибували до Полтави, через вимушену потребу покинути свої домівки через початок повномасштабної війни в Україні. Нині на базі кол-центру функціонує безкоштовна телефонна лінія та надаються інші необхідні консультації для ВПО. Розуміючи,  що такий кол-центр допоможе й іншим громадам, ми працювали над його створенням в Лубенській та Миргородській громадах, які також стали громадами, що  приймають у себе ВПО.

Нині  в місті Миргород вже працює такий кол-центр. За домовленості із місцевою владою цей кол-центр й надалі буде працювати у післявоєнній Україні як канал комунікації мешканців із місцевою владою».

Звернутися до кол-центру в Миргороді можна за номером телефону: 0 800 334 163

Запуск цієї лінії став можливим завдяки гранту від ПРООН, який ми отримали для впровадження проєкту для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через розвиток потенціалу Полтавської області як центру розміщення ВПО.

Дякуємо громадам-партнерам та ПРООН за плідну співпрацю та бажаємо нам подальших успіхів у виконанні поставлених цілей для досягнення максимальної підтримки нашої країни та зростанню благополуччя українського народу.

Проєкт «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО» впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння ПРООН[KT1]  у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNRPP #Association

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]