Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча зустріч міського голови з народним депутатом
2019-02-21

21 лютого відбулася робоча зустріч міського голови Сергія Соломахи з народним депутатом України Олегом Кулінічем. Під час спілкування було підбито підсумки співпраці за минулий рік та окреслено плани на поточний.

У зустрічі також взяли участь помічник народного депутата Сергій Хрипко, перший заступник міського голови Сергій Швайка, секретар міськради Наталія Гирка, керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко, начальник відділу культури міськради Лариса Педченко, начальник відділу капітального будівництва Максим Богаєнко.

Як розповів Олег Іванович, у всі попередні роки, у 2018 році  у співпраці з Миргородської міськрадою та безпосередньо міським головою,  вдавалося реалізувати  низку серйозних проектів в освіті, медичній, соціальній сферах, інфраструктурі міста.  За 3,5 млн грн. державної субвенції та співфінансуванню з міського бюджету вдалося провести ремонт низки вулиць міста-курорту. Окрім того, в пропорції 50/50 були профінансовані ремонтні роботи у Миргородській ЗОШ №7 та Миргородській гімназії імені Шевченка, де повністю оновлено харчоблоки. Загальна сума видатків на кожен заклад склала 1,5 млн грн.

Також в  минулому році стартував великий інфраструктурний проект – це ремонт траси Р-42 Лубни-Миргород-Опішня, включно з об’їзною дорогою навколо Миргорода. Вже цього року на проводження робіт по цьому об’єкту залучено 30 млн грн.. Олег Кулініч висловив сподівання, що буде залучено ще щонайменше вдвічі більшу суму. Це дозволить закінчити роботи безпосередньо на Миргородській об’їзній, і на інших ділянках траси.

Є великі сподівання на початок в місті потужного проекту – будівництво міського басейну. Вартість проекту становить близько 82 млн. грн. За досягнутими домовленостями, він буде профінансований на 10% з бюджету міста, а на 90% - з Державного фонду регіонального розвитку. 

Обіцяє депутат продовжити програми забезпечення шкіл необхідним обладнанням, по енергозбереженню в навчальних закладах міста, а також  довготривалу приватну ініціативу по встановленню дитячих майданчиків. Зокрема, до Дня захисту дітей планується проведення великого дитячого свята в районі Авіамістечко з відкриттям чергового майданчика і різноманітними веселощами для малечі.

Обговорили на робочій зустрічі і спільну організацію святкування Дня міста Миргорода у вересні. Запланували, що це буде дійсно масштабне свято – фестиваль культури, який триватиме три дні. Будуть запрошені колективи та народні майстри з  різних районів Полтавщини – це і решетилівські майстрині, і представники гончарної столиці – Опішні. А ще подарунком миргородцям від народного депутата стануть виступи виконавців – це гурт KAZKA, гурт ВВ та його лідер Олег Скрипка, співачка Ірина Білик.

Міський голова Сергій Соломаха подякував Олегу Кулінічу за тісну співпрацю з миргородською громадою по всіх питаннях та запросив народного депутата взяти участь у традиційному форумі Асоціації міст Полтавщини, що відбудеться  у Миргороді в  квітні.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]