Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча нарада з медиками
2021-04-16

Виконувач обов'язків міського голови Олександр Острянин зустрівся з лікарями для обговорення надважливого на часі питання – надання медичної допомоги хворим на ковід, захисту самих медиків та перспективного питання - впровадження позитивних змін в медичних закладах нашої громади.

Основне питання, в обговоренні якого взяли участь керівники профільних підрозділів лікарні, первинної та екстреної допомоги, стосувалося діагностики, госпіталізації хворих на ковід та їх лікування, захисту медичного персоналу. Як відомо по нашій громаді перевищено всі показники по Ковід-19. Тому на медиків покладено величезна відповідальність за порятунок пацієнтів, а міська влада готова фінансово допомагати у цьому питанні. Від міської влади Олександр Іванович висловив слова вдячності лікарям за самовіддану працю та виконання функціональних обов'язків всієї когорти медиків, які щодня рятують людські життя. Сьогодні, на превеликий жаль, у сфері охорони здоров’я залишається чимало проблем. Реформа галузі триває,  а самі медики працюють у складних умовах: через низькі зарплати не вистачає кваліфікованих кадрів,  медичні заклади потребують осучаснення. Але незважаючи на це, наші лікарі самовіддано працюють.

Олександр Острянин також наголосив на взаємодії між екстреною службою і приймальним відділенням під час госпіталізації хворих та доручив керівництву закладу приділити цьому питанню більше уваги. Детально було проаналізовано кадрові, фінансові та юридичні аспекти в роботі лікарні. Акцент зроблено на питанні щодо вакцинації медичних працівників та укладенню угод з Національною Службою Здоров'я України. Це питання запланували більш розширено обговорити на одній із наступних нарад. Приділено було увагу і питанню оплати праці медичним працівникам, які працюють з ковідними хворими. Як зазначив Олександр Острянин, функціонування медичних закладів в умовах карантину – залишається питанням під №1 і перебуває на щоденному контролі міської влади.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]