Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Різдво для всіх!
2017-01-13

На сцені Палацу культури курорту «Миргород» відбувся благодійний концерт Лауреата і Володаря Гран-прі багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів Народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика» Центру естетичного виховання (керівники Марина Ігольніцина та Анжеліка Хоменко).

У концерті взяли участь Лауреати багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів: випускниця НАСТ «Екзотика», нині студентка Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва Марина Шевченко, дитячі художні колективи Центру естетичного виховання: Народна студія естрадного вокалу «Соняшник» (керівник Олена Алексієнко), цирк «Мрія» (керівник Валерій Літічевський). Ініціатором, ідейним натхненником, режисером та ведучою цього свята стала директор ЦЕВ Анжеліка Хоменко.

Миргородці та гості нашого міста мали змогу насолодитися яскравим дійством, створеним з любов’ю та щирістю юними артистами та їх педагогами. Кожен художній номер програми заворожував позитивною енергетикою, яскравістю образів, високим рівнем виконавської майстерності та сценічної культури. На сцені і в залі панувала атмосфера всеохоплюючих любові, добра, радості, що дало змогу кожному відчути справжній дух Різдва Христового.

Не випадково ця концертна програма була названа «Різдво для всіх». Адже, створюючи таке прекрасне дійство на сцені, дитячі творчі колективи Центру естетичного виховання – діти, батьки, керівники – підтримали ініціативу директора ЦЕВ Анжеліки Хоменко, дитячого та батьківського колективів Народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика», під керівництвом Марини Ігольніциної, презентувати святкову програму з благодійною метою. Впроваджуючи ідею: «Різдво – це свято для всіх!», учасники концерту вирішили створити Різдвяне диво для тяжко хворого юного миргородця Влада Юнака, який конче потребує допомоги, і запросили приєднатися до цієї благочинної акції всіх глядачів у залі.

Тож, ніби підтверджуючи всю символічність цієї ідеї, всі глядачі у єдиному пориві душ, під враженнями, отриманими від виступів дітей, відкликнулися на їхній заклик, і наповнили скриньки добра благодійними коштами. Нам вдалося зібрати для Юнака Влада на дорогу хірургічну операцію з трансплантації печінки 9 тисяч 58 гривень, подарувавши надію на одужання.

Директор Центру естетичного виховання Анжеліка Хоменко висловлює щиру подяку за участь у благодійній акції всім учасникам концертної програми «Різдво для всіх!»: дітям, батькам, керівникам дитячих художніх колективів «Екзотика», «Соняшник», «Мрія»; Марині Шевченко; всім миргородцям та гостям нашого міста, що долучилися до акції у глядацькій залі. А також, дякуємо ПРаТ «Миргородкурорт» та особисто генеральному директору О.Д. Гавловському за сприяння добрій справі, за участь у цій благодійній акції шляхом безоплатного надання концертної зали Палацу культури курорту «Миргород» для проведення Різдвяної концертної програми.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]