Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Різдвяні зустрічі
2020-01-08

Зима радує нас святами. Одним з найвеличніших християнських свят є Різдво Христове. Воно відоме нам усім ще з дитинства, бо це День народження Ісуса Христа. Здавна його прийнято відзначати у сімейному колі, разом з найближчими і найдорожчими людьми.

Різдвяна пора – особливий, сповнений магією та дивами час. Саме у такі вечори кожен з нас так чекає на казку і диво, хоча у буденній метушні ми зовсім забули і перестали вірити у них. Тому так важливо пам’ятати, що віра – найголовніше, що може бути, особливо коли мова йде про збереження традицій, коли ми можемо об’єднатися та всі разом у вірі йти за світлом.

Саме тому, з нагоди Різдва Христового, 03 січня 2020 року для студентів Університету III віку було проведено тематичний захід «Різдвяні зустрічі».

Валентина Бровко розповіла підопічним Територіального центру про історію свята та про особливості святкування Різдва. Вона наголосила, що різдвяні свята – це, передусім, тепле спілкування у колі найдорожчих нам людей з українськими традиціями, колядками та щедрівками.

Увесь захід супроводжувався різдвяними та українськими народними піснями, колядками та щедрівками, які з радістю виконували слухачі Університету III віку. Варто відзначити, що присутні свята мали змогу поділитися своїми традиціями святкування Різдва Христового, заспівати своїх різдвяних пісень і розповісти вірші, прислів’я та приказки про різдвяні свята.

Свято пройшло у теплій, дружній і щирій атмосфері. Мета  заходу була спрямована на виховання любові, поваги до традицій українського народу та формування національної свідомості щодо їх збереження. Підопічні Територіального центру дякували організаторам за чудовий тематичний захід та за гарно проведений час з користю.

Напередодні свята Різдва Христового хочеться побажати всім миргородцям та гостям міста міцного здоров’я, миру, сімейного затишку та тепла. Нехай різдвяна зірка об’єднає усіх нас!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]