Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Різдвяна ніч в бібліотеці
2016-01-11

Різдво Христове – це одне з найбільших християнських свят, яким усі віруючі люди вшановують Сина Божого Ісуса Христа. Він прийшов на землю, щоб показати людям істинне милосердя, навчити пробачати, показати їм правильний шлях у житті. Сьогодні наш народ повертається до золотих традицій Різдва. І знову, як і багато століть тому, звучать від хати до хати, від родини до родини традиційні різдвяні пісні – колядки, по всьому світу сповіщають колядники про народження Сина Божого.

Миргородська публічна міська бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі, не могла залишитись осторонь. Цього року була проведена незабутня «Різдвяна ніч в бібліотеці». Присутніх вітали народні фольклорно етнографічні ансамблі Центру культури та дозвілля мікрорайону «Личанка» - «Горлиця» та міського будинку культури «Вечорниці». Дід Мороз та Снігуронька дарували гарний настрій та призи-сюрпризи. І, звичайно, у Різдвяну ніч не обійшлося без традиційного гадання. Маг Аннета нагадала всім здійснення їхніх бажань.

Присутні були вражені не звичайним проведенням масового заходу, і висловили бажання, щоб «Ніч у бібліотеці» стала традиційною формою роботи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]