Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Різдвяна музика душі"
2020-01-08

Таку назва мала концертна програма, яку 7 січня подарували миргородській публіці Міський та Районний відділи культури. Під час концерту «Різдвяна музика душі», що викликав щире захоплення слухачів, пролунали відомі в Україні та усьому світі різдвяні композиції, українські колядки, зокрема всесвітньовідомий «Щедрик» українського композитора Миколи Леонтовича та інші музичні твори на різдвяну тематику.

Участь у святі взяли Народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Вечорниці», Народний пісенний ансамбль «Обереги», церковний хор Церкви Всіх Святих, вокальна студія «Діапазон», вихованці та викладачі ДМШ ім. А.П. Коломійця, дует «Барви», солістка Катерина Міхеєва, а також гості свята – колядники з м. Луцька. Ведучою цього незабутнього свята була Ірина Карач. На захід завітав Настоятель Церкви Всіх Святих ПЦУ м. Миргорода отець Богдан, який у своєму зверненні привітав учасників концерту та усіх присутніх з Різдвом Христовим.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]