Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Результати роботи Інспекції з благоустрою
2017-11-30

На засіданні виконавчого комітету, що відбувся 30 листопада, підбили підсумки роботи комунальних підприємств: Інспекції з благоустрою, МКЖЕУ, "Спецкомунтрансу" та спланували новорічні заходи. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

ради за 10 місяців 2017 року доповідав Володимир Поцяпун. Він зазначив, що інспекція налічує 8 працівників.  Інспектори закріплені за мікрорайонами:

Інспектор Ставничий Є.М .- мікрорайон «Спортивний».

Інспектор Романенко Р.А. - мікрорайон «Мінзаводський».

Інспектор Коваль Р.І. – мікрорайон «Промисловий».

Інспектор Кундій Л.А.- мікрорайон «Центральний».

Інспектор Харченко А.М.- мікрорайон  «Личанка».

Інспектор Яшний С.В. - мікрорайон «Лісок».

Начальник інспекції Поцяпун В.М.- мікрорайон «Почапці».

Станом на 29 листопада 2017 року інспекцією з благоустрою вручено 531приписів, 69попереджень, запропоновано заходи до виконання по усуненню порушень правил благоустрою. Складено 233адміністративних протоколів на порушників правил благоустрою. Адміністративною комісією накладено стягнень  на суму 105 тис.612грн. Розглянуто 78 звернень громадян.  Проведено 29 рейдів (із яких 7 спільно з іншими службами), 9 зустрічей та виступів перед жителями міста з питань роз’яснення  вимог правил благоустрою.

Спільно з працівниками ДСНС та телестудією «Миргород» проведено 7 рейдів по попередженню паління та забур’яненості, за результатами яких складено 17 протоколів про адміністративні правопорушення та розповсюджено 186 листівок з питань дотримання правил благоустрою. Інспекція з благоустрою тісно співпрацює з комунальними службами міста по усуненню ними порушень Правил. Відповідним службам вручено 277 приписів, у яких запропоновано до виконання 324 заходи. Виконання запропонованих заходів у встановлені терміни знаходиться на постійному контролі у інспекторів з благоустрою.

Працівниками інспекції проводиться значна робота по упорядкуванню торгівлі в місті. Так упорядковано торгівлю по вул.Воскресінській та Я.Усика, здійснюється постійний контроль та проводяться рейди спільно з Миргородським міським управлінням Держпродспоживслужби по виявленню фактів торгівлі рибою та іншими забороненими до реалізації у невстановлених місцях продуктами. За звітний період проведено шість таких рейдів, в результаті яких виявлено 28 порушень правил торгівлі продуктами та складено відповідно 22 адмінпротоколи, іншим громадянам вручено відповідні пам’ятки  та попереджено про недопущення порушень.

Згідно з розпорядженням виконавчого комітету Миргородської міської ради №36-р від 10 березня 2017 року «Про проведення двомісячника озеленення, чистоти і благоустрою міста Миргорода» у період з 10 березня по 10 травня 2017 року в місті проводилися заходи з наведення чистоти, проведення благоустрою та озеленення, покращенню санітарного стану міста.

Інспекцією з благоустрою за вказаний період було запропоновано до виконання 206 заходів, вручено 157 приписів та 34 попередження громадянам та керівникам підприємств, установ, організацій різних форм власності. Ліквідовано 22 несанкціонованих звалища. Також інспекцією прийнято активну участь у проведенні Дня благоустрою, яке оголошено та проведено 8 квітня 2017 року.

Інспекцією з благоустрою спільно з відділом архітектури та містобудування розроблено схематичні пропозиції по закріпленню території міста за підприємствами, установами, організаціями по підтриманню їх у належному санітарному стані.

У зв'язку з настанням зимового періоду працівниками інспекції розроблені пам’ятки та нагадування про необхідність прибирання снігу та льоду на прилеглих та закріплених територіях міста, а також домоволодіннях громадян.

За  словами Володимира Поцяпуна, у роботі інспекторів інколи виникають ситуації, коли громадяни-порушники ведуть себе не зовсім коректно, відмовляються надавати анкетні дані для складання адміністративних матеріалів, відмовляються припиняти саме правопорушення. Тісно співпрацюючи з дільничними інспекторами та керівництвом відділу поліції ми знаходимо підтримку та належне реагування з їх сторони. При таких конфліктних ситуаціях інспектори проводять відеофіксацію спілкування з правопорушниками на відеореєстратори, що дає свій відчутний результат.

Працівники інспекції  співпрацюють з відділом освіти, зокрема центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, які з задоволенням та цікавістю приходять до нас, знайомляться з роботою інспекторів, завданнями, які стоять перед службою та методами їх вирішення. Це наші юні помічники у роз’ясненні громадянам правил благоустрою та розповсюдженні пам’яток.

Як зазначив доповідач, для оперативного реагування на факти порушень громадянами правил благоустрою необхідно вирішити питання забезпечення інспекції з благоустрою службовим автотранспортом, що дасть можливість здійснення щоденного ефективного контролю та патрулювання всієї території міста.

Обговорюючи дане питання, міський голова зауважив, що Інспекція з благоустрою лише власними силами, порядок у місті не забезпечить. Тільки у співпраці з громадськістю місто стане чистим і комфортним.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]