Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Результати перевірки фінансової інспекції
2015-05-18

У січні-квітні 2015 року фахівці Миргородської об’єднаної державної фінансової інспекції встановили фінансових порушень,  на загальну суму 162,99 тис.грн.

За результатами контрольно-ревізійної роботи  Миргородської об’єднаної державної фінансової інспекції за січень-квітень 2015 року встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів (збитків (шкоди)), на загальну суму 162,99 тис.грн., забезпечено усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму (з урахуванням порушень попередніх періодів) 417,04 тис. гривень.

Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ та організацій надійшло 126,94 тис. гривень. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму 290,10 тис. гривень.

У 6 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення бюджетного законодавства, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали 4 досудових розслідувань.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ і організацій прийняли 13 управлінських рішень.

За допущені порушення 5 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 8 – до дисциплінарної. Ще одну особу звільнено з посади.

Г.М. Авраменко,

 в. о. начальника

Миргородської об’єднаної

державної фінансової інспекції

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]