Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ремонтні роботи в освітніх закладах
2017-06-12

У навчальних закладах тривають ремонтні роботи. Підрядні організації виконують різні види робіт: у деяких приміщеннях замінюють вікна на  енергозберігаючі, повністю ремонтують харчоблоки та утеплюють фасади. Наприклад, у ЗОШ №3 замінили всі вікна в обох спорудах. Нині утеплюють приміщення молодшої школи, шпаклюють і пізніше дофарбують школу старших класів.

Вже завершено  капітальний ремонт частини покрівлі одинадцятого садочку, продовжують капітально ремонтувати харчоблоки у п'ятому та другому. Ведуться зовнішні роботи на території ДНЗ №10. Довкола цього об'єкту будують відмостку, замінюють вікна на енергозберігаючі. Передбачено також відновлення покриття подвір'я кожного дошкільного навчального закладу.

Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік говорить, що позашкільні навчальні заклади теж не залишаться поза увагою - планується капітальний ремонт станції юних техніків та часткова заміна покрівлі, завершують реконструкцію зали для занять із техніки пішохідного туризму. Також нині узгоджується проектно-кошторисна документація по реконструкції Центру естетичного виховання.

Період літніх канікул керівники шкіл, садочків та позашкільних навчальних закладів використовують максимально ефективно, заручившись підтримкою відділу освіти та коштами міського бюджету, проводять поточні та капітальні ремонти приміщень. У 2017 році з міського бюджету  на ремонт навчально-освітніх закладів виділено більше 15 млн.грн.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]