Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рейдова перевірка миргородських перевізників
2019-10-31

У Миргороді працівники Управління інфраструктури Полтавської облдержадміністрації спільно зі співробітниками Управління Укртрансбезпеки у Полтавській області та Управління патрульної поліції у Полтавській області провели чергову рейдову перевірку відповідно до Плану заходів щодо боротьби з нелегальними перевезеннями, затвердженого Міністром інфраструктури України від 20.12.2018 року.

Рейдову перевірку робоча група проводила в Миргороді й на території Миргородського району згідно із зафіксованими раніше випадками порушень автомобільними перевізниками умов договорів про організацію перевезень пасажирів автомобільним транспортом, укладених між облдержадміністрацією та автомобільними перевізниками.

Інспекторами Управління Укртрансбезпеки у Полтавській області було складено акти на виявлені правопорушення, серед яких відсутність договору про перевезення пасажирів, візуальної інфромації про первізника в салоні транспортного засобу, а також тахографа і порушення водіями режиму праці та відпочинку.

Спільними зусиллями було здійснено перевірку дотримання автомобільними перевізниками умов перевезень пасажирів, огляд матеріально-технічних баз, на яких забезпечується проведення медичного огляду водіїв, їх стажування та інструктажі, а також майданчиків технічного огляду стану автобусів та їх зберігання.

Управління інфраструктури облдержадміністрації

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]