Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Регіональний Форум міжмуніципального співробітництва
2017-06-06

Перший заступник міського голови Сергій Швайка взяв участь у Полтавському регіональному форумі міжмуніципального співробітництва, що проходив в обласному центрі 2 червня. У рамках заходу було презентовано український, а також німецький досвід у розвитку співробітництва територіальних громад .

Співробітництво територіальних громад є інноваційним інструментом політики місцевого розвитку, що набуває останнім часом широкого розповсюдження в багатьох країнах Європи. Його поява пов'язана з тим, що місцеве самоврядування в багатьох країнах, зокрема, в Україні, сьогодні стикається з проблемами, можливі варіанти вирішення яких пропонує саме міжмуніципальне співробітництво.

У Миргороді на даний час, повідомив Сергій Швайка, проводиться робота по виконанню трьох договорів по співробітництву територіальних громад. Зокрема, мова йде про спільний проект "Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі Полтавської області". Також на часі розробка Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки, до участі в якій залучено 10 сільських рад.

Миргородська міська рада спільно з Великобагачанською селищною радою співпрацюють у формі спільного фінансування підприємств комунальної власності, що надають послуги централізованого постачання холодної та гарячої води, а також водовідведення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]