Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Реформування первинної медицини в Миргороді
2019-01-22

Більше 11 тисяч миргородців обрали сімейного лікаря, підписавши декларації. Про це повідомив директор комунального некомерційного підприємства «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Фошин на засіданні медичної ради, що відбулося 22 січня за участю міського голови Сергія Соломахи.

Відкриваючи зібрання Сергій Соломаха зазначив, що головне завдання, яке ставила влада у ході реформування первинної медичної ланки - надання якісної первинної допомоги в амбулаторних умовах за місцем проживання пацієнта. Вдалий старт, підкріплений фінансуванням з міського бюджету, має продовжити відповідальна робота медичного персоналу, який укомплектовується, та розробка комплексної програми профілактики та лікування пацієнтів.

На робочій зустрічі було підбито підсумки роботи комунального некомерційного підприємства «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» за минулий рік та перспективи розвитку на 2019. Доповідали начальник відділу охорони здоров'я Сергій Михайленко та керівник КНП ПМСД Олександр Фошин. За його словами, станом на 21.01.2019 року укладено 11002 декларації з жителями м. Миргорода і Миргородського району. Показник свідчить про динаміку укладених угод в порівнянні з середньостатистичними даними помісячно. Проте цю роботу необхідно активізувати, оскільки з другого півріччя 2019 року, громадяни, які не підпишуть декларації, не зможуть отримувати ряд медичних послуг. У складі КНП «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» працює 3 амбулаторії ЗПСМ: № 1 на вул. Старосвітська, 22/5, №2 на вул. Багачанська, 40, №3 на вул.Гоголя, 140. Для забезпечення роботи амбулаторій з міського бюджету у 2018 році виділено близько 3,5 млн.грн. На сьогодні штат КНП ПМСД становить: 13 лікарів, 21 медична сестра та 9 техпрацівників. У 2019 році заплановане відкриття ще трьох амбулаторій на вулиці Ламаній, Свідницького та Київській, оснащення амбулаторій обладнанням, придбання транспорту, навчання персоналу, розробка програм здоров’я спільно з органами місцевого самоврядування та інші заходи.У ході засідання було обговорено і інші виробничі питання та пропозиції лікарів щодо реалізації медичних програм з профілактики та ранньої діагностики онкозахворювань.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]