Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Раз і назавжди скажіть насильнику: «НІ!»
2019-12-04

"...Найголовніше – не мовчати, цим не вирішити проблему", "Приховуючи побої, жінки повільно вбивають себе", "Не терпіть, не мовчіть, не виправдовуйте, звертайтесь до спеціальних служб, шукайте однодумців у соцмережах, раз і назавжди скажіть насильнику: «НІ!»", "Ніхто окрім Вас не зможе почати боротьбу першим... Не дозволяйте нікому псувати ваше життя''. Це лише кілька цитат з робіт учасників загальноміського літературного конкурсу "Б'є - не значить любить, або насильству немає виправдання". Дванадцятеро юнаків та дівчат з різних шкіл нашого міста наважилися відверто висловити свої думки на папері щодо проблеми домашнього насильства у формі прозових есе та віршів. 

Серед рядків: заклики переосмислити старі українські приказки, які виправдовують побутове насильство, роздуми про мотиви кривдників, вплив домашнього насильства на дітей, причини мовчання жертв. 

Головною метою конкурсу було привернення уваги учнівської молоді до проблеми домашнього насильства, виховання молодого покоління, яке засуджує насильницьку поведінку та не боїться говорити про дану проблему в соціумі. З ініціативи організаторів та членів журі, після опрацювання конкурсних робіт, відбулася тематична зустріч з учасниками. У форматі неформальної бесіди за чашкою чаю, молодь поділилася своїми враженнями від написання творів на дану тему, розповіли, що надихнуло їх та допомогло висловити свої думки щодо домашнього насильства. Наприкінці зустрічі, яка відбулась у затишному читальному залі Миргородської міської бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі, начальник відділу молоді і спорту Козлова Вікторія оголосила переможців конкурсу. За результатами оцінок журі, авторами кращих робіт в форматі "есе" стали Папірний Максим (І місце), Свиридченко Олег (ІІ місце), Савісько Софія та Ляш Євгенія (ІІІ місце). Нагородами також було відзначено вірші Юхименко Тетяни (І місце) та Маляренко Вікторії (ІІ місце). Переможці та учасники конкурсу отримали подарунки від відділу молоді і спорту Миргородської міської ради, а також тематичну брендовану продукцію від КУ "Обласний молодіжний центр" з м. Полтави. 

Організатори конкурсу висловлюють щиру подяку відділу освіти Миргородської міської ради за підтримку у проведенні конкурсу. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]