Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітання міського голови Сергія Соломахи з Днем міста та 75-ю річницею визволення
2018-09-15

Шановні миргородці та наші гості!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста та 75-ї річниці визволення нашого краю! Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери і парки, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив і боронить землю від ворога. 

 

Усі досягнення, якими багатий Миргород, складаються з щоденної праці, знань і талантів, активності його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського  вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Дякую кожному з вас, шановні миргородці, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій  міста-курорту, покращення добробуту його жителів.

Від щирого серця вітаю всіх з Днем міста! Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім жителям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання.

 

Із повагою

міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]