Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітання до Нового року та Різдва Христового
2020-12-30

        Новорічні свята – це зимова казка, яку чекають усі, але особливо бажана вона  для дітей, які вірять в дива та чекають  на їх здійснення. Тому саме напередодні Нового Року та Різдва Христового за підтримки міської влади відділ «Служба у справах дітей» вручив  солодкі новорічні подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цього року у зв’язку з карантиними обмеженнями для діток пільгових категорій не вдалося провести святкових новорічних ранків, як і не вдалося традиційно відвідати Полтавський академічний обласний театр ляльок для перегляду новорічної казки. Але служба у справах дітей Полтавської обласної адміністрації не лишила без своєї уваги нашу малечу. Так, відділом «Служба у справах дітей» було вручено понад сотню неймовірних книг з доповненою реальністю «Кіт у чоботях» та «Спляча красуня», а також близько 90 одиниць різноманітних іграшок, які передала обласна служба. Трьом родинним групам дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах були вручені солодкі новорічні набори та пазл.

        Відділ «Служба у справах дітей» висловлює найщирішу вдячність міському голові Сергію Соломасі, службі у справах дітей Полтавської ОДА, а також ФОП Хухрі Л.М., яка займалася підготовкою солодких пакунків, за можливість привітати дітей із Новорічними та Різдвяними святами та подарувати їм гарний настрій.

        Шановні діти! Бажаємо, щоб у Вас було більше позитивних емоцій, радісних несподіванок, приємних сюрпризів. Нехай здійсняться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залишайте всі негаразди у минулому, повірте у новорічні дива і вони обов'язково здійсняться! Благополуччя та радості у майбутньому році!

                                                                                       

                                                                                          Відділ «Служба у справах дітей»

                                                                                               Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]