Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітали працівників культури з професійним святом
2021-11-08

9 листопада відзначають професійне свято працівники культури та аматори народного мистецтва. З цієї нагоди у Міському будинку культури відбулися урочистості. Усіх причетних до свята  привітав секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.  Від імені міського голови Олександр Васильович привітав аматорські творчі колективи, талановитих танцюристів, вокалістів, акторів, а також велику когорту місцевих майстрів декоративно-прикладного мистецтва нашої громади. Подякував за наполегливу творчу  роботу та культурний і духовний розвиток громади. 

Разом з начальником відділу культури Ларисою Педченко, яка також ж висловила щирі слова вдячності колегам, вони вручили грамоти та подяки Миргородської міської ради, Департаменту  культури і туризму Полтавської ОДА працівникам культури.  

З теплими словами на свято завітали також колишні працівники культури, а нині  представники Миргородської РДА та Миргородської районної ради – завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Наталія Халдай і консультант голови Миргородської районної  ради з питань внутрішньої політики та комунікації зі ЗМІ Ольга Ошека.

Креативно та  яскраво продовжилася концертна святкова програма. Позитивом по негараздах -  таким був лейтмотив цьогорічних урочистостей. Кожен колектив підготував творчий виступ, який публіка оцінювала гучними оплесками. На святі згадали відомих діячів культури, які вже перебувають на заслуженому відпочинку, привітали ювілярів та продемонстрували фотовиставку з архівів фотоклубу "Миргород".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]