Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Природні санітари чиститимуть річку Хорол
2015-10-07

Активісти ГО "Миргородський рибацький клуб" організували чергову екологічну акцію - зарибнили річку Хорол. Для того, щоб почистити річку від водорості, активісти клубу у водойму запустили малька білого амура і товстолобика. Санітарів водойм закупили за кошти спонсорів, яких знайшов міський голова Сергій Соломаха.   Під час запуску риби у воду, Сергій Соломаха подякував  всім, хто вболіває за екологію і допомагає її поліпшувати.

Першу партію малька доставили з рибгоспу Велико-Багачанського району та запустили поблизу центрального мосту. Члени рибацького клубу планують  зробити ще дві таких акції. Загалом у Хорол запустять  три тисячі мальків риби, яка живитиметься очеретом та синьою водоростю і очищатиме  річку.

Рибалки звертаються до любителів риболовлі, перші кілька тижнів, у разі улову малька білого амура і товстолобика, відпускати  рибинки. Перші дні вона буде  активно клювати, бо їй треба адаптуватися.  Вона порадує  рибалок через рік, коли досягне 2-3 кг.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]