Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Примирення в українському суспільстві: на шляху до широкого публічного діалогу".
2015-04-02

Нещодавно в Києві відбувся Форум громадських ініціатив "Примирення в українському суспільстві: на шляху до широкого публічного діалогу". Форум був організований в рамках проекту Інституту з міжнародного співробітництва Асоціації народних університетів Німеччини (DVV International), Громадської організації Інформаційно-дослідницький центр «Інтеграція і розвиток» та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Громадські ініціативи представляли 11 регіонів України. І це не лише великі обласні центри, а й маленькі населені пункти. Всі вони звернулися до найбільш важких проблем українського суспільства. Кожен проект – це конкретні дії щодо подолання наслідків військових конфліктів у країні, налагодження діалогу між різними групами населення та владою, зокрема, між вимушеними переселенцями і місцевим населенням різних регіонів України. Ряд проектів були безпосередньо спрямовані на соціальну адаптацію та інтеграцію біженців з Донецької та Луганської областей та забезпечення їх соціальним і правовим захистом.

Форум тривав два дні. На пленарних засіданнях та під час роботи малих груп були представлені останні дані проектів, які стосувалися запобігання конфліктів, досвіду інших країн, зокрема Боснії і Герцеговини у питаннях профілактики, вирішення конфліктів і подолання наслідків військових дій. Обговорили також роль діалогу в українському суспільстві та важливість інноваційних освітніх програм для зниження напруженості. Йшлося також про ініціативи соціальних медіа та їх роль в профілактиці насильницьких конфліктів. Особливу увагу приділили викликам, що розколюють українське суспільство, а також позитивним тенденціям, які необхідно посилити.

 

Володимир Кір’ян,

директор центру соціальних служб

для сім’ї, дітей та молоді

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]