Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Прибери сніг - подбай про місто!
2016-01-09

Забезпечити нормальне функціонування інфраструктири міста за вихідні. На такому завданні під час оперативної наради акцентував увагу представників комунальних служб та своїх заступників міський голова Сергій Соломаха. Суттєві опади у вигляді снігу, що спричиняють незручності водіям і пішоходам, у Миргороді прибирають з п’ятниці. Першочергово розчистили головні вулиці та транспортні маршрути. Макимально задіяна техніка та робітники комунальних підприємств. Втім ще залишається багато проблемних ділянок на околицях і в центральній частині міста. Особливо там, де не має можливості заїхати важка техніка.

Згідно правил благоустрою Миргорода організувати і провести прибирання снігу на прилеглих територіях мають власники приватних домоволодінь, магазинів, установ і підприємств. Справжні господарі так і роблять, але, нажаль, є й ті, кому байдуже. Це видно, коли йдеш по нерівномірно очищених тротуарах.
  Комунальні ж служби максимум уваги приділяють соціальним та освітнім закладам.Так, наприклад, мобільна бригада працівників КП "Комбінат благоустрою і озеленення" займається очисткою зупинок маршрутних таксі. Двірники "МК ЖЕУ" працюють на своїх закріплених територіях. Втім, як свічить значна кількість скарг, що постійно надходять від мешканців міста, комунальники не взмозі швидко впоратись із таким об’ємом снігу на вулицях, тротуарах і внутрішньобудинкових проїздах. Тому на боротьбу зі стихією запрошують і миргородців. Адже благоустрій, привабливість, і комфорт рідного міста залежать, у першу чергу, від нас самих. Головне - не бути байдужими! І життя неодмінно зміниться на краще! Прибери сніг - подбай про місто!
   

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]