Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проведено особистий прийом громадян
2018-03-28

28 березня  міський голова Сергій Соломаха  провів особистий прийом громадян.  Порушені миргородцями питання стосувалися  земельного законодавства,  прав на  користування спільним майном, благоустрою  прибудинкових  територій та облаштування місць загального користування.

Цього разу на особистому прийомі у міського голови побуло п'ять миргородців. Жителька вулиці Наріжного цікавилася питанням щодо користування спільним майном. З проханням освітлення вулиці та облаштування дороги і тротуару звернувся мешканець вулиці Миргородських дивізій. А жителька вулиці Старосвітської потребувала роз'яснення щодо врегулювання конфлікту з сусідами та упорядкування прибудинкової території.

На всі питання міський голова дав роз’яснення. Керівникам відділів та управлінь міської ради було доручено розглянути питання, які потребують детального вивчення, для надання ґрунтовної відповіді заявникам згідно з чинним законодавством.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]