Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Протидія торгівлі людьми
2015-10-30

Із 26.10 по 28.10. 2015 року в місті Миргороді на базі нещодавно відкритого Єдиного Центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам відбувся триденний семінар «Протидія торгівлі людьми», який провели: Білецька Ольга Володимирівна, голова Харківської міської організації «Жіноча громада» та Полянський Олександр Олексійович, експерт-консультант, тренер Міжнародної організації «Жіноча громада». Семінар відвідали близько п’ятидесяти громадян з числа ВПО.

Проект МОМ «Твоє право» при підтримці USIАD розроблений та направлений на покращення спроможності державних установ виявляти та надавати допомогу постраждалим особам відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми».

            За прибутковістю торгівля людьми нині посідає третє місце після торгівлі зброєю і наркотиками. На сьогоднішньому ринку праці ситуація збезробіттям є достатньогострою.

Задача тренінгу – сприяти кращому розумінню проблеми торгівлі людьми всіма соціальними службами.

На семінарі наголошувалось, щоторгівля людьми є однією із глобальних проблем, що стоять сьогодні перед Україною та світовою спільнотою. Незважаючи на здійснення певних заходів щодо протидії торгівлі людьми проблема залишається актуальною. Ситуація, щосклалася, потребує консолідації зусиль усіх служб.

В ході семінару присутні обговорювали роль структур і організацій, які беруть участь у протидії торгівлі людьми, їх дії. Учасники семінару Мали змогу подивилися цікаву презентацію, переглянути відеороліки, в яких висвітлено історії реальних людей, які стали жертвами торгівлі людьми та обговорили способи уникнення небезпечних ситуаційпід час подорожей за кордон, як для відпочинку так і для роботи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]