Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» надає гранти
2023-05-11

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму для створення і підтримки діяльності об’єднань підприємств у експортні альянси із загальним обсягом фінансування $ 1,5 млн.Грантова програма має на меті підтримати підприємства, які прагнуть спільно просувати свою продукцію на міжнародних ринках. Ця ініціатива реалізується Програмою у співпраці з Міністерством економіки України у партнерстві з Офісом з розвитку підприємництва та експорту та національним проєктом Дія.Бізнес, та покликана підвищити рівень інтернаціоналізації українського бізнесу, збільшити експорт товарів і послуг на міжнародних ринках.

«Війна спричинила різке зниження споживання на внутрішньому ринку, структура споживацького ринку змінилася (жінки виїхали з дітьми), настрої споживачів змінилися (ті хто залишилися - почали економити). Збільшення експорту - запорука відновлення і розвитку економіки. Грантова підтримка для експортних альянсів зміцнить потенціал українських підприємств, підштовхне їх обʼєднуватися заради спільної мети підкорення нових ринків.  Попри складні часи, підприємці продовжують працювати та розвиватись, підтримуючи тим самим економіку країни. І ми готові надавати всебічну підтримку, закладаючи основу для подальшого відновлення країни», – зазначила менеджерка проєктів USAID Наталія Петрова.

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є інформаційні технології, інжиніринг, виробництво, а також креативні індустрії та послуги. Проте Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям відбору.

"Підтримка бізнесу, який нарощує внутрішню переробку та експортує готову продукцію, є одним із пріоритетних завдань Уряду. В умовах блокування українського експорту та зниження попиту на внутрішньому ринку, програма створення й підтримки діяльності об’єднань підприємств у експортні альянси має допомогти нашому бізнесу освоювати зовнішні ринки. Зростання внутрішнього виробництва, своєю чергою, має стати запорукою подальшого відновлення економіки України", - наголосила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко.

У рамках програми передбачено надання близько 15 грантів із обсягом від $35000 до $150000. Прийом заявок триватиме до 30 вересня 2023 року (включно). Враховуючи значний інтерес, прийом та розгляд заявок буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами: 30 червня; 30 вересня 2023 року.

 «Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка» активно працює над розвитком експортних можливостей для українського бізнесу. Одним із інструментів є грантове фінансування, яке стимулюватиме об’єднання бізнесів зі спільною метою підготуватися до виходу на іноземні ринки. Зокрема, підтримка Програми передбачатиме участь у торгових місіях та провідних міжнародних виставках, що дозволить налагодити контакти з потенційними партнерами, іноземними баєрами, а також промоцію українських товарів та послуг за кордоном», – зазначила керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка» Олеся Залуська.

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням: https://bit.ly/3Mh4pwV

З усіма наявними грантовими можливостями від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» можна ознайомитися за посиланням.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Дізнайтеся більше про діяльність Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», слідкуйте за новинами у соціальних мережах:

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]