Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Програма діє! Підприємці громади зможуть отримати часткову компенсацію ЄСВ
2022-11-29

Підприємці Миргородської міської територіальної громади, які створюватимуть нові робочі місця, зможуть отримати часткову компенсацію ЄСВ за кожного нового працівника. В умовах воєнного стану особливо важливим напрямком діяльності місцевої влади є підтримка бізнесу, запобігання скороченню ринку праці та сприяння створенню нових робочих місць, в тому числі для легального працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. 

Тому Миргородська міська територіальна громада спільно із Фондом підтримки підприємництва міста Миргорода відповідно до Комплексної програми розвитку малого підприємництва Миргородської міської територіальної громади на 2021–2025 роки в новій редакції, затвердженій рішенням Миргородської міської ради від 19.11.2021р. №45, запроваджує часткову компенсацію підприємцям витрат зі сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ) на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожного нового найманого працівника, починаючи з місяця, в якому його було офіційно працевлаштовано.

Головною умовою участі у програмі є створення нового робочого місця, починаючи з 01.10.2022 р. та забезпечення оплати праці не нижче розміру мінімальної заробітної плати. Також однією з умов є не проведення скорочення робочих місць протягом двох попередніх кварталів, які передують 01.10.2022 року.

 Учасниками процедури компенсації є фізичні особи–підприємці, які перебувають на спрощеній системі оподаткування відповідно до визначення ст. 291 Податкового кодексу України, зареєстровані на території Миргородської міської територіальної громади та відповідають вимогам визначеним у Положенні.

 Учасник процедури компенсації подає основні документи:

Сума компенсації складатиме 50 відсотків суми єдиного соціального внеску від мінімальної зарплати на кожне новостворене робоче місце.

Для участі у програмі та отримання компенсації з 4-го кварталу 2022 року необхідно, починаючи з 1 жовтня 2022 року, звертатися до відділу підприємництва, торгівлі та АПК міської ради, кабінет № 15 вул. Незалежності,17. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (05355) 5-47-53.

Відділ підприємництва, торгівлі

та агропромислового комплексу міської ради

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]