Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Професійна та вища освіта в Миргороді
2022-09-01

П'ять структурних підрозділів евакуйованого Луганського національного університету імені Тараса Шевченка запрошують абітурієнтів та студентів на навчання в Миргороді. Випускники 9, 11 класів можуть здобути кваліфіковану робітничу професію та здобути вищу освіту на бюджеті та за контрактом і за різними формами навчання. І все це неподалік від дому, що дуже важливо нині. Можливості здобуття в Миргороді фахової та вищої освіти продовжили обговорювати представники міської ради та Луганського університету.

Нагадаємо, що відповідно до Угоди про співпрацю з Миргородською міською радою, у місті розгорнуто роботу кількох факультетів ЛНУ ім. Тараса Шевченка: навчально-науковий інститут фізики, математики та інформаційних технологій (ІФМІТ), інститут економіки та бізнесу (ІЕБ), факультет природничих наук(ФПН), Рубіжанський фаховий коледж та Брянківський фаховий коледж.

Викладачі Брянківського коледжу розповіли про спеціалізацію закладу. Зокрема про те, що коледж готує перукарів, візажистів, графічних дизайнерів та дизайнерів одягу, економістів та фінансистів. Здобувши робітничу професію, учні можуть продовжити навчання та обрати зручні формати здобуття вищої освіти. Також на зустрічі піднімались питання організації й проведення всіх видів практик на підприємствах, що є потенційними для працевлаштування здобувачів освіти. Окрім того були окреслені шляхи співпраці сторін у культурних та мистецьких проєктах.

У місті постійно спостерігається тенденція до росту об’єктів по наданню побутових послуг, зокрема,  манікюру, педикюру, масажу, перукарських та косметологічних  послуг. Це говорить про те, що послугами користуються  мешканці та гості  громади. За словами заступниці міського голови Наталії Молочко, наша громада, яка спеціалізується на розвитку санаторно-курортної сфери, потребує кваліфікованих спеціалістів у галузі послуг, економічній та фінансовій сферах. Здобути освіту та працевлаштуватися "вдома" - дуже  слушна нагода і нею мають скористатися наші діти, майбутні професійні кадри.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]