Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Продовжуємо розвивати міжнародну співпрацю
2022-05-23

У Миргородської громади буде ще одне місто-побратим. Із такою пропозицією до Миргорода звернувся мер міста Лангенлонсхайм-Штромбер пан Міхаель Цифка у межах проєкту "Муніципальнi партнерства з Німеччиною" SKEW Engagement Global. За словами координатора цього проєкту, представники німецького міста зробили віртуальну мандрівку сайтом Миргородської міської ради. Пану Міхаелю дуже сподобалась наша громада і він пропонує започаткувати співпрацю між муніципалітетами. Днями відбулося онлайн-знайомство між громадами.

Міський голова Сергій Соломаха зауважив, що  Миргород міцно тримає статус мирного і дружнього міста  та відкритий для  розширення міжнародних зав'язків. І дуже відрадно, що у ці важкі для українців дні, ми відчуваємо підтримку і реальну допомогу від європейських країн, а ще - зацікавленість у співпраці. Нині Миргород  має друзів в 11-х українських та іноземних містах. Під час спілкування з представниками міста Лангенлонсхайм-Штромбер мова йшла про співпрацю між двома громадами, які нещодавно створилися, за багатьма напрямками. Це і питання житлово-комунального господарства, освіти і туризму, сільського господарства, створення добровільних пожежних дружин та інше. Усі ці теми актуальні та  будуть  корисними для обох громад, переконані сторони.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]