Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Продав свій голос – до в’язниці на 7 років!
2015-10-23

У Миргороді активно розповсюджуються чутки щодо формування системи підкупу виборців у день голосування, 25 жовтня. Як правило, доброзичливі «агітатори», які скуповують голоси, «забувають» попередити продавця бюлетеню про кримінальну відповідальність. Але ж кримінальна відповідальність настає не тільки для скупщиків голосів, але й для виборців, що продають свій голос.

Нагадуємо виборцям, а також політичним партіям, кандидатам та їхнім агітаторам, що у зв’язку зі змінами, внесеними, до ст. 160 Кримінального кодексу України, кримінальна відповідальність настає не тільки для скупщиків голосів, а й для тих, хто продає свій голос. Тобто виборець, який отримав гроші від так званого «агітатора» за свій голос, несе таку ж кримінальну відповідальність, як і той, хто ці гроші дав.

Більш того, купівля-продаж голосів можуть кваліфікуватися слідством, як вчинення злочину за попередньою змовою групою осіб (група – це двоє чи більше чоловік).Що карається позбавленням волі на строк від 5 до 7 років. Тому простих виборців та тимчасово найнятих агітаторів від купівлі-продажу голосів. Правоохоронні органи цього року будуть діяти дуже жорстко, але в межах законодавства. Мовчки спостерігати за скупкою й продажем голосів ніхто не буде. Треба припинити проголошувати популістські гасла «беріть від усіх, хто дає». Цього разу таке не пройде, можна на 7 років потрапити за грати.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]